Seçili Ürünlerde %50 İndirim Fırsatlarını Kaçırma!
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

2024 Renk Trendleri

2024 Renk Trendleri
 
San Marco ve Milano merkezli stüdyo Baolab, artık zeminler ve dış mekanlarla da iletişim kuran yeni Renk Trendlerini tanıttı..
 
Daha fazla ışık, canlılık ve hafiflik - dijital dünyaya çağrışım yapan bir giriş ve zeminler ile dış yüzeylere uzanan bir genişleme: bunlar San Marco'nun yeni yıl için belirlediği Renk Trendlerinin ayırt edici özelliklerinden bazıları. Dört renk panoraması, profesyonel yapılara yönelik boya ve verniklerin üretim ve dağıtımında lider olan markanın, ürün stratejisi, malzeme araştırması, ileri teknolojik süreçler ve trend analizi konularında uzmanlaşmış Milano merkezli bir stüdyo olan Baolab ile ortaklaşa yürüttüğü araştırma sonucunda belirlenmiştir.
 
Spring Garden (Bahar Bahçesi)
 
Belirlenen ilk trendin adı Bahar Bahçesi, duyuların uyanmasını sağlayan, onları yeni bir enerji ve neşeli bir hafiflik hissiyle dolduran bir palet: kırsal bir bahçede dalgalanan otantik bir bahar esintisi. Böylece bir önceki palet olan Bucolic Garden ile belirli bir süreklilik algılanmaktadır. Bununla birlikte, onu oluşturan renkler, diğer tüm renkleri ışıkla yıkayan yeşiller ve sarılarda olduğu gibi daha doygun hale geliyor. Zeminler için seçim, nötr ancak sıcak vurgular hakim. Floransa ve Trieste tonlarının yumuşak sarı ve yeşili, bu paleti dış mekanlarla eşleştirmek için öneriliyor.
 
Spring Garden (Bahar Bahçesi)  Gentile Cliente, Nonostante il protrarsi di uno scenario geo-politico internazionale ancora incerto, siamo lieti di comunicare che San Marco Group ha deciso di mantenere invariato il listino di vendita dei propri prodotti. Le uniche eccezioni saranno i prodotti della linea Acrylo’ che subiranno un incremento indicativo del 4%, il contributo spese di distribuzione CO.SPE.DI che aumenterà del del 3% e il materiale pubblicitario, il cui prezzo è ancora in fase di finalizzazione. Riceverete quanto prima delle comunicazioni dedicate. Confidando nella fiducia che da sempre ripone in San Marco Group, Le porgiamo i nostri più Distinti Saluti  Gentile Cliente, Nonostante il protrarsi di uno scenario geo-politico internazionale ancora incerto, siamo lieti di comunicare che San Marco Group ha deciso di mantenere invariato il listino di vendita dei propri prodotti. Le uniche eccezioni saranno i prodotti della linea Acrylo’ che subiranno un incremento indicativo del 4%, il contributo spese di distribuzione CO.SPE.DI che aumenterà del del 3% e il materiale pubblicitario, il cui prezzo è ancora in fase di finalizzazione. Riceverete quanto prima delle comunicazioni dedicate. Confidando nella fiducia che da sempre ripone in San Marco Group, Le porgiamo i nostri più Distinti Saluti
 
Soft Purity (Yumuşak Saflık)
 
Belirlenen ikinci trend olan Yumuşak Saflık, gökyüzü ve yeryüzünün rüya gibi, masalsı ortamlar yaratmak için birleştiği bir palettir: ışığın gölgelendiği ve hacimlerle oynadığı yumuşak, dokunulabilir yüzeylerle karakterize edilen bir evren. Mavi, bu kez kırmızı ile birlikte hala hakimdir, ancak her ikisi de onları daha sade ve samimi kılan yüksek beyaz yüzdesi ile dönüştürülmüştür. Paleti dengeleyen, en güçlü tonlarla iletişim kuran iki güçlü renklendirilmiş nötrdür. Zemin kaplamaları için, yumuşak sarısıyla sıcak yaz kumunu çağrıştıran Continuo C638 önerilmiştir. Dış duvarlar için Turin pembesi ve Catania mavisi gibi narin renklere odaklanılmıştır.
 
Soft Purity (Yumuşak Saflık)  Soft Purity (Yumuşak Saflık)  Soft Purity (Yumuşak Saflık)
 
Digital Sensorial (Dijital Duyusal)
 
Digital Sensorial, bu yılın yeni trendi olan ve dijital dünyayı içeriye taşıyan üçüncü trendin adı: artık bir ekranla sınırlı kalmayan bu trend, yüzeyleri ve nesneleri ele geçirerek akıcı ve metamorfik ortamlar yaratıyor. Yeni palet bu geçişi yansıtıyor: canlı morlar, yeşile çalan sarılar ve daha nötr ve geleneksel tonlarla devamlılık ve melezleşme sağlamak için daha açık hale getirilen yeşillerden oluşuyor. Döşeme, Continuo C646 sayesinde bu fütüristik alanla mükemmel bir uyum sağlıyor: daha güçlü tonlarla birleştirildiğinde yaşam alanlarına güçlü bir karakter kazandıran çok yumuşak, hafif ve taze bir yeşil tonu. Dış mekanlarla denge, iki hafif ve narin renk olan Venedik ve Milano nüansları ile sağlanıyor.
 
Digital Sensorial (Dijital Duyusal)  Digital Sensorial (Dijital Duyusal)  Digital Sensorial (Dijital Duyusal)
 
Light Beauty (Işıltılı Güzellik)
 
Belirlenen en son trend, sağlam bir toprak bağlantısıyla işaretlenen Light Beauty'dir: ister tuğla, ister pudra, ister aşı boyası veya pişmiş toprak olsun, bir önceki versiyon olan Quiet Beauty'nin ayırt edici tonları hala çok fazla mevcuttur. Bununla birlikte, renk panoraması onu aydınlatan açık mavi-leylak ile zenginleştirilmiş ve turuncuyu diğer tonlara kontrpuan görevi gören yanık bir kırmızıya dönüştürmüştür. Döşeme önerisi, çok tonlu renkleri gizleyen hassas ve ilgi çekici bir inci grisi olan Continuo C617'dir. Dış duvarlarla mükemmel birliktelik, parlak Roma kırmızısı ile daha ince bir Napoli kremi arasındaki hoş kontrastı artıran iki renkle sağlanmıştır.
 
Light Beauty (Işıltılı Güzellik)  Light Beauty (Işıltılı Güzellik)  Light Beauty (Işıltılı Güzellik)
 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.